U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De SuninX infrarood spiegel verwarmer met handdoek droger is een multifunctionele verwarming voor de badkamer. Naast de functie van verwarming is deze verwarmer tegelijkertijd een spiegel, zorgt hij voor verlichting en doet hij dienst als handdoek droger.

Functies van de SuninX spiegelverwarmer

De SuninX is een infrarood spiegelverwarmer met LED-verlichting en handdoek houders is volledig gemaakt uit roestvrij staal. Dankzij z’n draadloze bediening is hij uitermate gebruiksvriendelijk. Dit type infraroodverwarming is aangenaam en gezond want hij zorgt voor sterilisatie van de lucht. Je kan de verschillende zones van de verwarmer apart bedienen voor warmte op maat.

Infrarood spiegelverwarming voor de badkamer

n de badkamer is de ruimte vaak beperkt. Een apparaat dat meerdere functies combineert is dan ook een welkome aanvulling. Deze multifunctionele infrarood verwarming van Infralia combineert de functie van verwarming met die van spiegel, handdoek droger en verlichting.

Infraroodverwarming geeft een aangenamere en intensere warmte dan luchtverwarming want er is geen luchtcirculatie. Een infrarood spiegelverwarmer verwarmt immers rechtstreeks de objecten en personen in de ruimte en niet de lucht. Deze stralingswarmte zorgt voor een comfortgevoel van ontspannende warmte elke keer wanneer je uit de douche of uit bad stapt.

Multifunctionele infrarood spiegelverwarmer

Dit multifunctionele infraroodpaneel ziet er uit als een normale spiegel met handdoek houders. Het is echter een elektrisch verwarmingstoestel dat werkt via een stopcontact. In tegenstelling tot andere vormen van verwarming is infrarood een efficiënte manier van verwarmen. Dit gecombineerd met de vele andere voordelen, maakt dat infraroodverwarming sterk in populariteit stijgt.